De kracht van onze bedrijven

Familiebedrijf Vebego is opgericht in 1943 en sinds 1968 actief in België. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een krachtig collectief van méér dan 30 bedrijven en Joint Ventures in België met in totaal méér dan 5.000 medewerkers. Vebego België is onderdeel van een internationaal familiebedrijf met het hoofdkantoor in het Nederlands-Limburgse Voerendaal. In totaal werken er ruim 36.000 medewerkers in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in Nederland, Zwitserland, Duitsland en België. 

Wij streven naar gezonde groei en impact door ons te onderscheiden op toegevoegde waarde in facilitaire dienstverlening en zorg. Gezonde groei is een voorwaarde voor continuïteit, maar wat ons écht drijft is goed doen; door onze medewerkers hun werk als betekenisvol te laten ervaren. Wij geloven dat we daarmee de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden voor onze klanten en hun medewerkers én voor de maatschappij. En dat maakt ons een bedrijf van betekenis.

Over Vebego België Werken bij Vebego België
Vebego Belgie home

Onze werkgebieden

Home Cleaning Services

Cleaning services

Al meer dan 50 jaar zijn wij uw professionele partner voor binnen- en buitenreiniging.

Lees meer
Home facility services

Facility services

Onze bedrijven creëren, realiseren en beheren kantooromgevingen waardoor onze klanten en hun eindgebruikers in een kostenefficiënte, duurzame en prettige werkomgeving verblijven.

Lees meer
Home healthcare services

Healthcare services

Wij zorgen ervoor dat mensen op een aangename en prettige wijze worden ondersteund, verzorgd en verpleegd, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. We voorzien bovendien zorg- en personeelsdiensten voor instellingen en ziekenhuizen.

Lees meer
Home products systems

Products & Systems

Door de combinatie van expertise, advies en kwalitatief hoogstaande machines en (schoonmaak) producten, realiseren wij samen met u een optimale en hygiënische werkomgeving.

Lees meer