Cleaning services

Bent u op zoek naar een dienstverlener voor professionele reiniging? Wij bieden een uitgebreid pallet aan schoonmaakdiensten, van reguliere gebouwreiniging tot industriële schoonmaak, laboratoria en cleanroomreiniging. Onze schoonmaakbedrijven leveren klant- en segmentspecifieke oplossingen en unieke specialistische diensten waarbij de inzet van deskundige experts met diepgaande industriekennis cruciaal is. Onze diensten voegen daardoor direct waarde toe aan het kernproces van de klant.

Cleaning services banner
Waar zijn wij werkzaam?

Onze bedrijven

Cleaning services care office cleaning

Care Office Cleaning

Care Office Cleaning is gericht op het schoonmaakbeheer van kantooromgevingen en heeft via haar duurzaamheidsbeleid MVO écht in haar DNA. Naast schoonmaakonderhoud voeren onze medewerkers ook andere taken uit die het dagelijks werk bij onze klanten heel wat aangenamer maakt. Hierdoor worden uw medewerkers gelukkiger én productiever. Onze schoonmaakmedewerkers krijgen een uitgebreide opleiding zodat zij zelfzeker en met kennis van zaken aan de slag gaan.

Naar Care Office Cleaning
Cleaning services care expert cleaning

Care Expert Cleaning

Care Expert Cleaning is dé specialist voor reiniging en onderhoud van productie-omgevingen in de life science industrie en de farmaceutische industrie, zoals biotechnologie, laboratoria en cleanrooms. Vanuit een bewezen track-record en met unieke GMP-proof applicaties zijn we met een aansprekende referentielijst marktleider wanneer het gaat over specialistische reiniging van ultragevoelige ruimtes en ondersteuning op kerntaken binnen het productieproces van de klant.

Naar Care Expert Cleaning
Cleaning services his

HIS

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak, glaswas en brand- en waterschade. HIS heeft voor elk reinigingsprobleem een oplossing. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en denken in mogelijkheden, niet in problemen. HIS werkt kwaliteitsvol, veilig, snel en efficiënt. Waarbij gezocht wordt naar de beste oplossingen met het oog op productie-optimalisatie en veiligheid.

Naar HIS
Cleaning services cleaning professionals

Cleaning Professionals

Met een breed gamma aan diensten bieden wij een waaier aan schoonmaakservices van topkwaliteit. Met een uitstekende lokale aanwezigheid en via zusterorganisaties als Glanzer en Astroclean bieden wij vooral richting KMO-omgevingen afgestemde oplossingen met tevreden en gemotiveerde medewerkers.

Naar Cleaning Professionals