Facility services

Alles voor de ideale werkplek

Bent u op zoek naar de ideale werkplek voor uw medewerkers? Een firma die u kan helpen bij zowel de creatie, realisatie en beheer? Die een extra meerwaarde levert door dit integraal aan te bieden? Een partij die zowel de regie als de uitvoering beheerst? Dan is Vebego uw professionele partner voor de ideale werkplek op maat.

Facility services banner
Waar zijn wij werkzaam?

Onze services

Facility services werkplekexperten

Werkplekexperten

Nnof werkt rond de transformatie van de kantooromgeving in al haar facetten : werkplekconcept, inrichting, interior design, werkprocessen en ondersteunende diensten. Het begeleiden, adviseren en beheren van de ontwikkeling naar een duurzame, strategische en toekomstgerichte werkplek is de kern van onze activiteit. Nnof beschikt over een team van een 25-tal werkplekexperten.

Naar Nnof
Facility services onderhoudsexperten

Onderhoudsexperten

Nnofcare ontzorgt bedrijven door het beheer van het preventief en correctief onderhoud op zich te nemen. Via slimme software worden calamiteiten gemeld en herstellingen uitgevoerd. Tevens monitoren we het jaarlijks onderhoud van de technische installaties. Geen klus is ons te klein. Van het vervangen van een vloertegel, het poetsen van een gevel tot het volledig renoveren van een dak, bij Nnofcare kan je terecht voor allerhande technische interventies.

Naar Nnofcare
Facility services verhuisexperten

Verhuisexperten

Transmoove zorgt voor maatwerkoplossingen rond verhuis, opslag, installatie en transformatie van kantoorinboedels. Transmoove biedt oplossingen aan alle soorten ondernemingen in beweging waarbij de werkomgeving maximaal aangepast dient te worden aan nieuwe noden en verandering.

Naar Transmoove
Facility services luchthavenexp

Luchthavenexperten

Vebego Airport Services Belgiƫ richt zich volledig op Brussels Airport. Onze medewerkers zetten zich dag in dag uit, 24 uur per dag en 7 dagen in de week in om een bijdrage te leveren aan een aangename, schone en duurzame luchthaven.

Naar Vebego Airport Services
Facility services schoonmaakservices

Schoonmaakexperten

We zorgen voor schoonmaak van uw kantoor tot speciale reiniging: van ventilatie tot venster- en gevelreiniging tot gebouwreiniging.

Lees meer
Facility services intergraal werkplekbeheer

Integraal werkplekbeheer

Haal meer uit uw werkomgeving met Livyo. Livyo is een resultaatgerichte partner die zorg draagt voor integraal werkplekbeheer en een aangename werkomgeving.

Naar Livyo