Onze bedrijven

Altrio thuisverpleging

Altrio is de grootste onafhankelijke thuisverplegingsdienst van Vlaanderen. Meer dan 500 medewerkers staan elke dag klaar om patiënten te verzorgen. Onze verpleegkundigen leveren bovendien ook zorg in instellingen. Altrio is een geuniformiseerde en gestructureerde dienst en is ontstaan vanuit uit méérdere organisaties onder één dak, zoals Curaedis groep, Polet thuisverpleging, De verpleegSTER, Vieta en Aan Huis Verpleging Lemmens.

naar de site

Mederi

Mederi is de grootste erkende dienst voor de ondersteuning van verpleegkundigenpraktijken. We helpen door de zelfstandige thuisverpleegkundige te ontzorgen, via een op-maat gemaakt dienstenpakket zoals tarificatie en facturatie, juridische ondersteuning, praktijkcoaching, een vormingsaanbod en nog veel meer……Dit stelt verpleegkundigen in staat om te focussen op een correcte uitvoering van geleverde zorgen.

naar de site

Reflex Healthcare People

Reflex is een interimkantoor voor medische profielen. Zorgkundigen en verpleegkundigen kunnen bij ons terecht om bij te werken in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Onze organisatie is de interimspecialist in de (para)medische sector.

naar de site

Assist at Home

Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren over heel Vlaanderen. Wil je meer tijd voor je gezin of voor je hobby’s? Is het huishouden te zwaar om alles zelf te blijven doen? Of heb je ondersteuning nodig in het huishouden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen? Dan zijn poetshulp en strijkhulp met dienstencheques van Assist at Home dé oplossing.

naar de site

De Mangelaar

Dienstenchequebedrijf BVBA De Mangelaar biedt al meer dan 9 jaar poetshulp en een strijkdienst aan. Per dag oefenen ondertussen 250 huishoudhulpen met plezier hun job uit. Een 2000-tal gezinnen doet op regelmatige basis beroep op onze diensten.

naar de site

Glanzer

Glanzer Dienstencheques biedt professionele poetshulp en strijkdienst voor bedrijven. Als erkend sociaal-economisch bedrijf stimuleren wij de werkgelegenheid in de regio. Onze werknemers willen u graag helpen bij uw huishoudelijke taken.

naar de site
Deel dit artikel: