Healthcare Services

Wij zorgen ervoor dat mensen op een aangename en prettige wijze worden ondersteund, verzorgd en verpleegd, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. We maken schoon, verlenen thuisverpleging en -zorg, en bieden ondersteuning aan kwetsbare mensen. We voorzien bovendien zorg- en personeelsdiensten voor instellingen en ziekenhuizen.

Home healthcare services
Waar zijn we werkzaam?

Onze bedrijven

Healthcare services altrio thuisverpleging

Altrio thuisverpleging

Altrio is de grootste onafhankelijke thuisverplegingsdienst van Vlaanderen. Meer dan 500 medewerkers staan elke dag klaar om patiënten te verzorgen. Onze verpleegkundigen leveren bovendien ook zorg in instellingen. Altrio is een geuniformiseerde en gestructureerde dienst en is ontstaan vanuit uit méérdere organisaties onder één dak, zoals Curaedis groep, Polet thuisverpleging, De verpleegSTER, Vieta en Aan Huis Verpleging Lemmens.

Naar Altrio
Healthcare services reflex healthcare people

Reflex Healthcare People

Reflex is een interimkantoor voor medische profielen. Zorgkundigen en verpleegkundigen kunnen bij ons terecht om bij te werken in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Onze organisatie is de interimspecialist in de (para)medische sector.

Naar Reflex Healthcare People
Healthcare services glanzer

Glanzer

Glanzer Dienstencheques biedt professionele poetshulp en strijkdienst voor bedrijven. Als erkend sociaal-economisch bedrijf stimuleren wij de werkgelegenheid in de regio. Onze werknemers willen u graag helpen bij uw huishoudelijke taken.

Naar Glanzer