Wie zijn we?

Over Vebego België

Vebego België biedt haar klanten op maat afgestemde dienstverlening op het brede terrein van Facility Services en de zorg. We doen dit vanuit meer dan 30 bedrijven en joint ventures en met méér dan 5.000 medewerkers.

Binnen de zorg bouwen wij aan een organisatie die als doel heeft om mensen op een prettige en aangename wijze te ondersteunen, ontzorgen en verplegen zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast leveren we diverse diensten aan instellingen en ziekenhuizen.

Op facilitair gebied bouwen wij aan een organisatie die gericht is op het creëren, realiseren en beheren van kantooromgevingen en dit alles op een duurzame wijze. In de meest ultieme situatie dragen wij daarbij zorg voor integraal werkplekbeheer. Via slimme meetsystemen monitoren wij de performance op het gebied van efficiënt ruimtegebruik, duurzame oplossingen en klantbeleving en werken aan de voortdurende verbetering daarvan.

Naast de organisaties die in samenhang bijdragen aan het creëren, realiseren en beheren van kantooromgevingen kent Vebego België een aantal bedrijven die als segmentspecialist een gericht aanbod doen richting productie-omgevingen in life science (bio technologie, cleanrooms, laboratoria), richting KMO organisaties, of die werken in de specialistische industriële reiniging.

Met meer dan 45 jaar ervaring gaan we elke uitdaging aan. Vebego België is onderdeel van Vebego International.

Vebego Belgie home